Yritystarina

Yhtiön synty ja tie nykyhetkeen

Timo Impola, rakensi nuorena miehenä omakotitaloja ns. verokortilla kumppaniensa kanssa. Vuonna 1987 tuli ajankohtaiseksi perustaa yritys selkeyttämään asioiden hoitoa. Tällöin luotiin perusta Pyhäjoen Rakennus Oy:n synnylle.

Aluksi Yritys oli nimeltään Rakennuspalvelu Timo Impola Ky. Myöhemmin erilaisten yhteistyökuvioiden myötä Pyhäjoen Rakennus Ky ja vuodesta 1994 alkaen on toimittu nykyisellä nimellä osakeyhtiönä.

Vuosituhannen vaihteessa Timon pojat alkoivat työskennellä yhtiössä yksi kerrallaan. Vuonna 2006 vanhin pojista Esa perusti Rakennus Impola Oy:n keskittyen aluksi lähinnä remonttitöihin.

Vuonna 2019 Timo myi Yrityksen nykyisille omistajilleen ja vastuu yrityksen toiminnasta siirtyi seuraavalle sukupolvelle. Rakennus Impolan toiminnot yhdistettiin Pyhäjoen Rakennukseen ja uutta vuosikymmentä päästään aloittamaan uudistetulla ilmeellä.

Yhtiö on aina ollut vahvasti perheyritys, työllistäen kuitenkin jatkuvasti myös ulkopuolisia. Tämä on ollut hyvä ja vastuullinen toimintamalli joka tulee ohjaamaan toimintaamme myös tulevaisuudessa. Tällähetkellä yhtiön palveluksessa on täyspäiväisesti 10 henkilöä.