Asennuspalvelut

Rakennus Impola Oy:ltä saat kaakeleiden, kalusteiden, ovien ja ikkunoiden asennukset ripeästi. Asennamme ammattitaitoisesti myös katot, lattiat ja kylpyhuoneen vesieristeet.

Kalusteet

Asennamme kalusteet keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Saat kaappien, tasojen ja vesikalusteiden asennukset aina vaivattomasti Rakennus Impola Oy:ltä.

Ovet ja ikkunat

Rakennus Impola Oy tarjoaa ikkunoiden ja ovien asennuspalvelut. Irrotamme ja otamme mukaamme vanhat ovet ja kehykset tarvittaessa. Teemme työn kustannustehokkaasti ja edulliseen hintaan.

Kaakelit

Tarjoamme myös kaakelointia ja laatoitusta. Asennamme kaakelit tarkasti ja huolellisesti niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseen.

Lattiat

Tarvitsetko apua sopivan lattiamateriaalin valinnassa tai asennuksessa? Rakennus Impola Oy on tunnettu taitavista asentajistaan. Toteutamme kaikkien lattiamateriaalien asennus- ja korjaustyöt nopeasti ja huolellisesti.

Asentamamme lattiat pysyvät kauniina vuosia. Ammattilaisen tekemällä asennuksella varmistat, että lattiasi pysyy kunnossa kovassakin käytössä ja sään tai vuodenaikojen vaihtelusta huolimatta.

Parkettilattiat

Parketti on erittäin kaunis ja pitkäikäinen lattiamateriaali. Asennuspalvelumme sisältää jalkalistat, lakkauksen ja muut lisätyöt.

Laminaattilattia

Kestävä ja suosittu lattiamateriaali. Laminaatin runkona käytetään HDF- tai MDF-levyä, jonka pintaan on laminoitu erilaisia muovikerroksia ja -kalvoja. Jotta laminaatti pysyy hyvässä kunnossa, tulee sen puhtaanapitoon kiinnittää huomiota.

Lika saattaa naarmuttaa pintaa, ja kosteus aiheuttaa vaurioita materiaaliin.

Linoleumi

Kulutusta kestävä lattianpäällyste, jota käytetään usein julkisissa tiloissa. Linoleumilla voidaan myös kuvioida eri pintoja käyttämällä erilaisia värejä.

Linoleumia on saatavissa myös PVC:llä.

Muovimatot

Mukava ja äänetön muovimatto kestää hyvin kosteutta. Asennamme myös hitsattavat muovimatot.